polarcollie

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Linda - 22 augusti 2010 23:21

Idag hade vi dragträff i Sätila. Hade tejpat min vrickade fot och körde Dimma med cykel, inga problem. Hon var lite tramsig och ofokuserad i början men efter någon km var det som om polletten började trilla ner och hon gick på rätt bra. Sedan fick vi en flygande avslutning för hon fick syn på Frida och Atka som var vid bilarna, haha. Ska i alla fall inte köra cykel efter hund för det sitter lite för mycket i ryggmärgen att trampa och då blir det lätt att jag hjälper hunden för mycket.
Husse körde trehjuling med Aska och Zolo, de hade gått hyfsat men blev trötta. Otränade hundar och liiite väl varmt väder så inte så konstigt.
Sedan lite utställningsträning, MYCKET nyttigt för lilla studsbollen!!! Hon tycker att det är väldigt obehagligt när någon springer nära bakom så det skulle hon behöva träna mer på. Blev mycket bättre på slutet idag i alla fall.


Extra skoj idag för det var många spann som körde och flera nya ansikten. Nästa träff blir 26 september och då är temat drag och viltspår tror jag. Fast inte samtidigt.   


Nu i kväll kom lilla Mollytanten hit. Mysigt!! Sigrid tyckte att det var SÅ kul att kunna få hålla en hund i koppel helt själv.

 

Ovido - Quiz & Flashcards