polarcollie

Senaste inläggen

Av Linda - 29 mars 2010 15:45

Gick en lång och rask promenad med Zolo på vägen där vi brukar köra cykel och löpträna. Det var en dålig idé, Zolo var stenhårt på hugget hela vägen. Nog dags att göra vårservice på cyklarna så att vi kan börja använda dem. Zolo vill SPRINGA!!


Strax efter att vi lämnat hemmet öppnade sig himlen och sedan regnade det hela rundan. Blöta blev vi.

Av Linda - 28 mars 2010 20:56

Läggdags. Sigrid ligger ensam i sin säng, mamma och Tor ligger i sängen bredvid och vi pratar om livet i allmänhet. Plötsligt kommer Clarakatten gående och kommer fram till Sigrids ansikte. Sigrid lyfter på täcket och Clara kryper in. Hon rullar ihop sig och de ligger och myser under täcket en lång stund.


Det är något särskilt med barn och djur...   

Av Linda - 18 mars 2010 15:56

Tor har fått den sista bananen, mamma hoppas att Sigrid inte ska märka nåt eftersom Tor är en snåljåp emellanåt. Givetvis kommer hon ut i köket när Tor ätit knappt halva och blir självklart upprörd.

Mamma gör en desperat manöver och frågar Tor om Sigrid kan få en bit av hans banan. Till hennes stora förvåning ger han resten av bananen till Sigrid, som delar den i två och ger den ena tillbaka till honom.


Något rätt måste vi ha gjort med dem.   


Av Linda - 8 mars 2010 15:32

Barnen har varit hos farmor, mamma ska hämta och vi bjuds alla på fika. Tor sitter och tramsar med sin kakbit, han börjar bli mätt.

Mamma: Är det ingen ordning med dig?

Tor: Nej, det är bara bus med mig.

Av Linda - 7 mars 2010 21:24

Idag var det bara matte och Zolo som fick roa sig.

Det gick bra. Och fort.   


Stilstudie av turbohunden:

   

Av Linda - 6 mars 2010 14:12

Idag provade jag mina nya skidor för första gången. Skaren var hal och hård så det var lite klurigt att skata - särskilt som det inte är skateskidor. Blev ändå överraskad av hur bra det gick, lite vingligt och halkigt men framåt kom jag ju, även utan hund.   


Sedan fick J köra ett par vändor med alla hundarna (en och en) och skidor, plus en vända med nordisk släde och Zolo. Efter det fick jag debutera med Dimma och nordisk släde. Det var första gången för Dimma också så hon tyckte att det var lite läskigt i början men med husse som hare gick det bra. Jag fick staka och skata rätt friskt för att kunna hänga med men roligt var det!


Känns skönt att ha tre nöjda hundar, hoppas att skaren ligger kvar ett tag till!!

Av Linda - 6 mars 2010 10:50

Tor och Sigrid har hittat dammsugaren. Sigrid har dragit ut sladden och lindat in Tor i den. Han drar, själv går hon vid dammsugaren och ropar: DRA, heja på!


Vad de leker? Hundspann så klart....

Av Linda - 1 mars 2010 15:11

Idag inleddes barmarkssäsongen här på Ulvås. Grenen var cani-cross, dvs linlöpning med hund.   Jag hade tänkt mig en lugn joggingrunda eftersom jag inte sprungit sedan i höstas men valet av partner gjorde detta omöjligt. Zolo har inte lugn jogg på sin reportoar.... I stället blev det en kortare löprunda med ett par pauser för flåsande matte, det är jobbigt att springa och bromsa ett ånglok. I morgon kommer jag att ha ONT, det känner jag redan nu....


Sedan tog jag med mig Dimma ut på en träningspromenad. Tycker att hon vimsar runt lite för mycket när jag åker skidor med henne och behöver stanna. Idag stannade jag MÅNGA gånger på promenaden. Om Dimma stod stilla framför mig blev det belöning, om hon trampade runt gick jag bara vidare. Det sistnämnda hände bara två gånger alldeles i början, sedan stod hon som en staty varje gång. Tänk vad en klicker och en tub mjukost kan göra.    

Jag inbillar mig inte att problemet är löst i och med detta men det är ju en bra början.

Presentation


Anekdoter och rapporter om livet på Ulvås.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Plats för små hälsningar!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se